A neten találtam rá a legjobb esküvői ajándékra

Amikor nászajándékot kerestem, sokáig gondolkodtam, hogy mivel is lephetném meg a párt. Az volt ugyanis a kérésük, hogy nem pénzt kérnek, hanem valamilyen apróságot. Mivel nagyon sokat vásárolok az interneten, így egyértelmű volt, hogy a nászajándékot is itt keresem majd. Szerettem volna olyan ajándékot, ami valamiképp maradandó, de nem egy tárgy. Ezért nagyon örültem, mikor rátaláltam a szerintem tökéletes ajándékra, ez pedig a selfie automata.

Nem volt meglepetés, hisz előre egyeztettem a párral, hogy ezzel szeretném őket megajándékozni. Nagyon örültek a lehetőségnek, ők is sokáig gondolkodtak azon, hogy béreljenek-e szelfigépet, aztán valahogy letettek róla. A selfie automata végül időben megérkezett, a násznép számára pedig valóban meglepetés volt. Eleinte az idősebbek kicsit óvatosan kezdtek el pózolni, de ahogy telt az idő és fogyott a pálinka, úgy születtek az egyre viccesebb, mókásabb felvételek.

A selfiegep.hu kínálatában egyébként 4, 6 és 8 órás csomagok között lehet választani, de igény esetén, ha a helyszínen van lehetőség az idő meghosszabbítására. És hogy tulajdonképpen mi is az a selfie automata?

selfie automata

Egy dobozba zárt varázslat. Egy tükörreflexes profi fényképezőgép, egy vaku és egy fotónyomtató, mindez tehát egy dobozban. Lehet hátteret választani az alkalomhoz és ez elé a háttér elé lehet beállni fotózkodni. A vicces kellékekről, parókákról, szemüvegekről, bajuszokról a selfiegep.hu gondoskodik. A fotók nyomtatása korlátlan, tehát nincs mennyiségi szabályozás. Alapesetben 10×15 centiméteres képek készülnek, a nyomtatott fotókon pedig bármilyen elemet meg lehet jeleníteni, hogy emlékezzünk a jeles alkalomra. Így például egy esküvő esetén a pár nevét, a dátumot és a keret illeszkedhet a dekorációhoz, az esküvő színeihez is.

A selfie automata szolgáltatás része a személyes asszisztencia is, ami azt jelenti, hogy a kívánt időtartamban a cég egy munkatársa is a helyszínen van, aki segít a vendégeknek a gép használatában. Korlátlan ugye a nyomtatás, nincs fotó limit. Az elkészült képeket egyébként a megrendelő digitálisan is megkapja és nemcsak fotók készítésére van lehetőség, hanem rövid animált videók, úgynevezett gifek is készülhetnek. A képeket személyre is lehet ugyebár szabni és abban is segítenek, hogy a közösségi médiában hogy kell megosztani azokat. A selfiegep.hu gondoskodik továbbá a vicces kiegészítőkről is, hogy még mókásabb képek készülhessenek.

Többféle háttér kiválasztására van lehetőség, hogy még jobb minőségben, úgynevezett stúdió minőségben készülhessenek el a fotók. A fehér háttér mellet színes hátterek közül is lehet választani. A kiszállási díj egyébként Budapest belterületén 5 ezer forint, és vidékre is van lehetőség megrendelni a selfie automatát, ekkor is van természetesen kiszállási díj. Egy fotóalbumot is kap ajándékba a megrendelő, egy A4-es méretű, fa borítású, 20 oldalas albumhoz, melyhez ragasztót is biztosítanak, hogy a vendégek tudjanak ragasztani bele egy-egy képet. Színes tollakat is kapunk a csomagban, hogy az emlékkönyvbe pár gondolatot is bele lehessen írni.

A csomagárak is igen kedvezőek, 4 órás bérlés esetén ez 99 ezer forint jelenleg. A csomag része, hogy korlátlan mennyiségű fotót el lehet készíteni és ki lehet nyomtatni. A személyes asszisztencia is a csomag része. A hat órás csomag ára 119 ezer forint, ami a fentieken túl tartalmaz egy színes hátteret, amit a megrendelő választhat ki. A legnagyobb csomag ára 139 ezer forint, ez 8 órás bérlést jelent, itt jár már az ajándék fotóalbum is a szükséges kellékekkel.

A selfiegep.hu weboldalon tájékozódhatunk egyébként arról, hogy milyen szolgáltatást is kínál ez a selfie automata. Itt megtudhatjuk, hogy milyen hátterek vannak és azok véleményét is elolvashatjuk, akik már rendeltek ilyen szolgáltatást.

A selfie automata szerintem egy kiváló ötlet esküvőre, de más rendezvényre is, legyen az akár egy céges szülinap. Ezért is örülök, hogy rátaláltam erre az ajándékra és hogy a pár is nyitottan fogadta ezt. Az esküvői hangulat pedig bebizonyította azt, hogy jó választás volt a selfie automata és a selfiegep.hu.