A tökéletes pólówebshop megtalálása egy szerszámüzletben

Őszintén szólva, bármennyire is szeretem az ajándékokat, kapni még mindig egyszerűbb, mint adni – vagy legalábbis kiválasztani Az Ajándékot, ami tényleg mosolyt csal az ajándékozott arcára és később is eszébe jutok róla, ha ránéz. Ennek tudatában kerekedtem fel nemrégiben a közeli szerszámszaküzletbe, örülve, hogy megtalált a már-már isteni szikra, mit is kellene vennem a barátomnak születésnapjára: egy szerszámkészletet, amit a böngészési előzményei alapján már régóta nézegetett…

Örültem a hirtelen jött ötletnek, hiszen még várt rám a testvérem lánybúcsújának a megszervezése is, ami szintén nem volt éppen kis feladatnak mondható, főleg, hogy nála mindig is magasan volt a léc minden területen – a lánybúcsúnak is tökéletesnek kellett, hogy legyen: aktuálisan a leendő lánybúcsú póló mintája okozta a legnagyobb problémát. Ezen eszmefuttatásoktól vezérelve keresgéltem a szaküzletben a szerszámkészletek között, de a vágyott típus természetesen nem volt kint a polcokon, így eladói segítséget kellett kérnek, hiszen a honlapjuk szerint még akadnia kellett néhánynak, ha máshol nem, a raktárban.

Amíg az eladó hölggyel beszéltem, végül is miben szeretnék segítséget kérni, a pólóján, illetve annak mintáján akadt meg a szemem: nagyon megtetszett, nem bírtam ki, hogy meg ne dicsérjem és meg ne kérdezzem, honnan van. Erre megtudtam, hogy a Lolmarkt egyik üzletében vette, de van webáruházuk is, ahol más lánybúcsú póló minták közül is lehet válogatni. A hölgy segítsége és fizetés után otthonról magam is megnéztem az oldalukat, ott láttam, hogy elképesztően nagy választék van náluk kész mintákból is, és amitől a legboldogabb voltam: lánybúcsú póló minták is voltak szép számmal.

Gyors szállítást is vállaltak, így összességében nem kellett aggódnom amiatt, ha esetleg megcsúszunk és nem tudunk a lányokkal egyedi pólómintát kitalálni a lánybúcsúhoz, hiszen nagyon jók voltak már az elkészült standard minták is.

Végül, mivel nem csak az enyém a döntés, megmutattam a Lolmarkt oldalát a többieknek is: szerencsére osztatlan sikert aratott, így abban egyetértettünk, hogy az egyen pólókat innen rendeljük az estére – és mivel nagyon jók voltak az eredeti lánybúcsú póló mintáik is, már csak az volt a nagy kérdés, melyikre essen a választás… a bőség zavarába estünk. Végül természetesen sikerült kiválasztani a tökéletes mintákat, bár magunkhoz híven nem siettük el, így sikerült kissé az utolsó pillanatra hagyni a megrendelést – ez végül egyáltalán nem jelentett problémát, mert minden darab megérkezett a honlapon ígért időn belül.

Nagy volt az öröm a pólók kibontásakor: már a rendelési felület is nagyon szimpatikus, könnyen kezelhető volt; gyorsan intézték a szállítást; és a termékek minősége is olyan volt, amilyet szerettünk volna, mindannyian szívesen viseltük a nagy estén – és ami a legfontosabb: a mindenben kritikus testvéremnek is nagyon tetszett a lánybúcsújára készült egyen pólók mintája, így az este tényleg a legnagyobb elégedettségben telhetett el a segítőkész eladónak, és végső soron persze a Lolmarktnak köszönhetően. Nagyon jó döntés volt ezeket innen beszerezni, hiszen így a pólókkal kapcsolatban semmilyen téren nem kellett változtatást eszközölnünk vagy aggódni bármi miatt; biztos, hogy páran a későbbiekben is fogunk még Tőlük vásárolni.