Egy szerszám szaküzletben kaptam a legjobb cégalapítási tanácsot

Ritkán járok szerszám szaküzletekbe, de amikor megyek akkor mindig olyan információkkal térek haza amik megkönnyítik az életemet. Ez nem volt másként a múltkor sem.

Éppen betéti társaság alapítása előtt álltam, amikor a boltban a Topcégalapítás csapatát ajánlották. Otthon rájuk is kerestem. Már a honlapjukon lehetett látni, hogy minőségi munkát végeznek, a legjobbat nyújtják és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

A weboldal könnyen használható, sok információ megtalálható rajta és még jól is néz ki. Sok olyan hasznos és fontos információ megtalálható rajta, ami egy cégalapításhoz szükséges.

A legfontosabb betéti társaság alapítása előtti teendőket is felsorolja. Ilyen például az, hogy keressünk egy könyvelőt, akivel a fontos dolgokat át tudjuk beszélni: ki lesz a cégvezető, neki milyen jutalékot fogunk fizetni, mi lesz a cégforma, milyen adózási lehetőségeink vannak,stb. Emellett fontos még átgondolni a cég nevet, székhelyet, tevékenységi köröket és a jegyzett tőkét is meg kell határozni.

Részletesen olvashatunk a cégalapítás pontos menetéről és az ezzel kapcsolatos gyakran feltett kérdésekre is válaszolnak. És arra is felhívják a figyelmet, hogy milyen határidőkre kell figyelni, ha már megalapult a cég.

Ha székhelyszolgáltatásra is szükséged lenne, akkor a Topcégalapítás csapatát ezzel is megbízhatod. Így nem csak a cégalapításban tudnak segíteni, de hosszabb távon is dolgozhattok együtt. Amennyiben nem szeretnéd a székhelyed ügyeivel foglalkozni, akkor ez a szolgáltatás egy nagyszerű lehetőség. Átvállalnak szinte minden feladatot, ami a székhelyen felmerülhet, így neked csak a legalapvetőbb dolgokkal kell foglalkoznod a székhelyeden.

Ha azt szeretnéd, hogy gördülékenyen menjen az indulás, akkor hozzáértők tanácsát mindenképp érdemes lehet kikérni a betéti társaság alapításáról. Jobb megelőzni a problémát. Én szeretek más hibájából tanulni, nem pedig a saját káromon. Éppen ezért bíztam meg őket a cégem alapításánál.

Amennyiben úgy érzed, hogy neked is segíthetnek, akkor ne habozz. Látogass le a weboldalukra, tájékozódj mindenről és ha úgy érzed, hogy tudnak neked segíteni, akkor vedd fel velük a kapcsolatot.