Legközelebb online veszek szerszámot

Amióta megépült a műhelyem, egyszerűen imádok bütykölni valamit. Állandóan ott vagyok és forgatom a szerszámaimat. Ha kell felújítok, ha kell átalakítok, de mindennapos problémák kiküszöbölésében is egyre ügyesebb vagyok. Amikor elkészült ez a garázs, az első utam egyből a szerszámboltba vezetett. Bár jó kis szerszámkészletet sikerült beszereznem, azzal azért volt gondom, hogy hazavigyem. Nagyon kényelmetlennek találtam ezt a feladatot, és elhatároztam, hogyha ismét ilyen nagyobb dolgot kell megvásárolnom, akkor csak online vásárlok. Nem kellett sokat várnom erre a nagy dologra, amint hazaértem láttam, hogy elfelejtettem motorgumit venni. Szegény motor is ott állt az újonnan megépült üres garázsban, és én csak szerszámokat hoztam. Nos, legalább volt mivel felszerelnem a gumikat, ha megszerzem őket.

Az interneten kerestem meg a lehető legjobb választást: Motor Tire hu. Egy egyszerű kis gumis oldalnak tűnik elsőre, de nekem nagyon is megfelelt, sőt, pontosan erre volt szükségem. Az oldal első felkeresése során már láttam, hogy itt biztosan megtalálom, amit szeretnék. A sok motortípus jobb oldalt volt felsorolva, így elég volt ott válogatnom. Igaz később visszatértem a főoldalra, hogy kipróbáljam az itt elhelyezett keresőt. Ez a kereső mindössze néhány egyszerű technikai paraméter megadását követően eljuttat a számodra releváns választékhoz. Amennyiben mégis inkább mást keresnénk a kényelmesen navigálható oldalon, egyszerűen el tudunk jutni másik termékekhez. Ugyanakkor érdemes átfutni az aktuális ajánlatokat is. Itt igazán spórolós megoldásokat tudunk találni, beszerezhetünk több gumit is alacsony áron. A Motor Tire hu oldal gyakran különleges akciókkal is megörvendezteti látogatóit. Amikor én látogattam meg, egy ajándékot is lehetett kapni bizonyos rendelésekhez.

Az már az elején sem volt kérdéses, hogy mennyire jó az itt árult termékek minősége. Az oldal nem szégyelli bemutatni a beszállítóit: csupa híres, neves, világszerte ismert gumigyártó van itt. A termékeknek ugyanakkor egyáltalán nem magas az ára. Érdemes átfutni a főoldalt is, csak azért, hogy jobban megismerhessük a webshop mögött álló csapatot is. Ehhez egyébként hozzáad az ügyfélszolgálat is, amit bármiféle kérdéssel meg lehet keresni. A vásárlást követő kiszállításról is lehet tájékozódni a főoldalon, a fontos rész persze a kiszállítás sebessége, de ezt tapasztalatból tudom állítani, hogy kifejezetten rövid.

További tartalmakkal is lehet találkozni a főoldalon. Van galéria is, ahol olyan képekkel lehet találkozni, amik a raktárat is bemutatják, ezzel biztosítva minket arról, hogy nem csak létezik ez a raktár, de tele is van pakolva gumikkal. Az oldalon büszkén bemutatják a YouTube és Facebook elérhetőségeiket is. A YouTube csatornán érdekesebb videókat lehet megtekinteni és jobban meg lehet ismerni a cég munkatársait, de a fontosabb információkhoz a Facebookon is hozzá lehet jutni. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a motortire.hu oldalt, ahol egy komplett, gyorsan működő, kivételes választékot feltáró webshopot talál az ember, remek árakkal és különleges ajánlatokkal.